Најновије

Први су имали се*с у ријалитију, она је преварила мужа, па су се венчали, сад изгледају овако (ФОТО/ВИДЕО)

Када су 2011. године озапочели романсу у “Великом брату” Хрватица Маријана Ковачевић и Пожаревчанин Никола Немешевић Немеш, били су права атракција и из неког разлога омиљени пар који је имао велику подршку јавности.Међутим, након Маријанине победе у поменутом ријалитију уследиле су турбулентне године.
Маријана и Немеш пунили су таблоиде вестима о раскиду, свађама, па помирењима, да би се 2014. наводно заувек и разишли.Међутим, кад су сви најмање очекивали уследило је венчање.
Маријана и Немеш венчали су се у згради општине у Новиграду у Истри, а све је прошло у кругу 20-ак блиских људи и Маријанине ћерке Корине, али и без њихових родитеља.Како је Немеш тада изјавио, желео је да њихов брак буде нови почетак.

– Не мислим да је брак највећи доказ љубави, али имао сам потребу да на тај лијеп начин заокружимо причу која је знала бити прилично турбулентна. Хтјели смо да то буде нови почетак, прво поглавље у мирном раздобљу и основа да јачи него икад наставимо даље – објаснио је Немеш 2016. године.
Маријана из првог брака са морнаром Иваном Чврљком има ћер Корину (7) која се с Немешом одлично слаже. Она је преварила Ивана пред камерама, а када је видео снимак, он је само рекао: "Маријана је за мене мртва". Како Анамарија задовољава Тихомира погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА