Најновије

ПЕРВЕРЗНА НАСТАВНИЦА: Снима порниће, а у њима глуми несташне ученице! (ФОТО/ ВИДЕО 18+)

Кажу да је изузетно надарена!

Неваљалица (Фото: pornxxx.pics)

Руска наставница Светлана Тополов изгубила је своје радно место у престижној школи у Санкт Петербургу када је откривено да је, поред овог сталног запослења, радила и као порно глумица. То се можда не би ни догодило да неко није анонимно послао линкове њених "радова" ученицима поменуте школе, те је била приморана да да отказ.
Да преступ буде још гори, она се наводно специјализовала за улоге "несташних ученица", а позната је по именима Аријел, Мод и Кристи.
- Знам људе који су сарађивали са њом и морам признати да је врло надарена. Она успева да изведе акробације које делују немогуће другим глумицама, због чега је врло популарна - изјавио је режисер филмова за одрасле Џек Боб.
Светлана је удата, а њен муж је наводно знао за њен други посао. Неименовани извор који је открио њену тајну тврди да је неке од филмова снимала ове године, док је предавала у школи.
Тополова је управо због ове информације дала отказ, непуних 24 сата након избијања скандала.

Овај случај покренуо је лавину полемика на друштвеним мрежама и интернет форумима и док једни сматрају да је њена тајна скандалозна и да треба да иде у затвор, други је бране аргументом да је глума у филмовима за одрасле посао као и сваки други, те да раднике порно индустрије не треба третирати као грађане другог реда.
ОВДЕ погледајте Ким Карадшијан у најбезобразнијим издањима!
Извор: Мирор

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА