Најновије

ИЗДРЖИ СРПСКИ ХЕРОЈУ! СТАЊЕ ГЕНЕРАЛА ЈЕ И ДАЉЕ КРИТИЧНО: Ратко Младић из Хага има само једну жељу!

Бивши челник Војске РС све је слабији, али не одустаје од намере да синовљевој деци, као и досад, купи поклоне за Нову годину и Божић.

Генерал Ратко Младић (Фото: Јутјуб)

Док се чека на званични извештај тима београдских лекара о здравственом стању хашког осуђеника Ратка Младића како би се омогућило његово пуштање на привремену слободу, син генерала Дарко Младић каже да је његов отац „доста слаб“ и да се брзо умара.
Ратко Младић, како нам је рекао, упркос томе спремио је новогодишње поклоне које ће из Хага послати унуцима.
- Извештај још није готов. Имамо проблем јер је сада пауза због празника. И превод ће бити проблем, пошто су сви на судској паузи. Лекари завршавају извештај, али изгледа да ћемо имати проблем с преводилачком службом Трибунала. Управо о томе са адвокатима причамо како то можемо да премостимо док се не заврше ови празници. Засад не можемо да објављујемо ништа јер тек када се извештај преведе, ми са њим можемо да идемо у јавност - каже Дарко Младић.
Он подсећа да је здравствено стање његовог оца и даље критично.
- Мој отац је доста слаб и не жели да показује то. Много спава, доста се замара. Мајка се сад скоро вратила од њега, ситуација уопште није добра. Ово што ће лекари да објаве, то ће моћи да изађе у јавност тек кад они званично поднесу извештај, такво је то правило. Ми ћемо вероватно направити конференцију за медије чим то буде могло да се фајлира. Сад у овом тренутку то није могуће због, како сам већ рекао, паузе - објашњава Младић и додаје да ће оца посетити након празника.
- Ићи ћу код оца одмах након празника, после нашег Божића. Он нема никакве специјалне жеље. Иначе, цео живот није мислио о себи, нити нешто посебно тражио, више је за друге бринуо. Он пошаље унуцима поклоне и у томе ужива - каже син Ратка Младића. Вођа Чеченске Републике Рамзан Кадиров послао је јасну поруку терористима, а више о томе сазнајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА