Најновије

"Четири ноћи са војводом": За све оне који још увек верују у љубав!

Можда ми имамо план, али живот често има другачији за нас! "Четири ноћи са војводом" је роман пун обрта и неочекиваних заплета, који ће држати вашу пажњу до самога краја.

"Четири ноћи са војводом" (Фото: Вулкан)

Још док је била млада девојка, Емилија Гвендолин Карингтон, познатија као Мија, заклела се да никад неће заборавити колико ју је понизио арогантни будући војвода Вандер.
Много година касније, игром судбине, Мија неће имати другог излаза сем да уцени тог истог Вандера да се ожени њоме. Потребан јој је друштвени положај и супруг како би добила старатељство над својим братанцем. Са друге стране, угледни војвода од Пиндара има своје разлоге због чега пристаје на овај неуобичајени предлог, не пропуштајући да дода још један, свој услов, проводиће само четири ноћи годишње са супругом. И те четири само ако она буде молила за њих.
Иако Мија планира да после годину дана брака врати Вандеру слободу, када се буду пробудила осећања и распламсале страсти, ловац ће бити ухваћен у сопствену замку.

Ауторка романа, чије је право име Мери Блај, рођена је 1962. године у Минесоти. Ванредни је професор енглеске књижевности на Универзитету у Фордхаму. Потиче из породице књижевника, а још као студенткиња почела је да пише и објављује. Њени романи често имају податке из богате прошлости енглеске историје и књижевности. Удата је за Италијана Алесандра Веторија, са којим има сина и ћерку.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА