Најновије

ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Лазански нови амбасадор у Москви?!

Посланик СНС-а, војни аналитичар и колумниста “Политике“ Мирослав Лазански биће постављен за новог амбасадора Србије у Москви! Актуелни народни посланик у Скупштини Србије са листе Српске напредне странке Мирослав Лазански, који иначе никада у јавним наступима није скривао своју љубав према Русији и њеном председнику Владимиру Путину, могао би да постане амбасадор Србије у Москви и на том месту да наследи актуелног амбасадора Славенка Терзића, који нашу земљу представља у Русији од 2012. године.

Мирослав Лазански (Фото: mc.rs)

- Лазански је добар познавалац прилика у Русији, заинтересован је за ту позицију веома и има највеће шансе да наследи Терзића - каже одлично обавештени извор.
- Ја то стварно не могу да коментаришем, а и тренутно сам ван земље - загонетан је био Лазански.
Иначе, за Мирослава Лазанског се спекулисало и да ће након смене Братислава Гашића управо он засести у фотељу министра одбране због тога што је школован кадар, добро војно информисан, али тада су му као ману медији наводили то што је видно окренут Русији, док уједно има и снажан антинатоовски став. Погледајте ОВДЕ због чега је Вучићева посета Казахстану успешна. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како се Путин бори са корупцијом:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА