Најновије

"Некада је цепао дрес, а сада је као замрзнут!"

У популарној колумни "Sports Illustrated" званој "Mailbag", где читаоци шаљу своја питања путем е-поште новинарима, нашло се и питање у вези Новака Ђоковића.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Овога пута тема је била Ролан Гарос, па се и српски тенисер нашао међу питањима гледалаца.
Господин из Чикага послао је "маил" новинару Џону Вертхејму, ракавши да никада није био навијач Новака, али је ово болно што му се дешава.
- Никада нисам огромни фан Новака Ђоковића (Рафа и Роџер до смрти), али ово је заиста болно гледати - написао је навијач, а онда је уследио одговор Вертхејма. 
- Новак ће се вратити. Федерер готово пет година није освојио ниједан велики турнир, а онда је освојио Аустралију и сада је један од главних кандидата за освајање Вимлдона. Надал је три године био без касне рунде неког Гренд слема, а онда је убедљиво освојио Ролан Гарос. Јасно је да је тренутно Ђоковићева емоција замрзунта. Последњих сат времена против Тима било је мучно гледати, зато што не очекујете такву игру од играча који је пре цепао мајицу на терену - рекао је Џон алудирајући на то како је Новак играо без препознатљиве емоције. Погледајте ОВДЕ како ће Агаси вратити новака на трон. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако се Новак сусрео са Колиндом:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА