Најновије

ВУЛИН УВЕРАВА: Биће већине у скупштини за Брнабићку!

Министар рада, запошљавања, борачких и социјалних питања Александар Вулин изјавио је данас да је Ана Брнабић избор Александра Вучића за мандата владе, а биће и избор парламентарне већине у Скупштини Србије.

Александар Вулин (Фото: Медија центар)

 - Она је избор Александра Вучића, биће избор парламентарне већине у Скупштини Србије, самим тим и Србије, избор оних који имају већину у Србији -  рекао је Вулин гостујући на телевизији Пинк.
Он је казао да подржава одлуку Вучића да мандат повери Ани Брнабић, јер зна да је о њој дуго размишљао, при чему је страначке интересе ставио са стране.
 - Одабрао је госпођу Брнабић као некога ко може у овом тренутку на најбољи начин да репрезензује Владу Србије -  рекао је Вулин.
Када је реч о њеном геј опредељењу, Вулин је казао да га то апсолутно не занима.
Према његовим речима, не види зашто они, који су Брнабићку као кандидата изгласали за министра, то не би урадили и сада.
 - Мене занима колико је посвећена, колико је вредна, колико хоће да учи. Све те ствари су позитивне и одличне. Веома је вредна, хоће да учи, посвећена је свом послу. То је оно што је битно и важно и да ће наставити да води политику коју је водио Александар Вучић као председник владе" - рекао је Вулин.
Он је нагласио и да Александар Вучић, који је освојио 56 одсто гласова на председничким изборима, има легитимно право да учествује у вођењу политике своје земље. 
 - Он је и председник СНС, странке која има већину у српском парламенту и ваљда може нешто и да каже. Зар треба да буде украс са 56 одсто гласова? Тога нигде на свету нема. Он треба да се пита. Па ми смо победили на основу политике коју је он формулисао и водио, па шта ћемо друго него да је спроводимо. Бирачи су нам рекли шта хоће. У демократији ствар се мери по томе колико људи гласа за вас, а гласачи су нам рекли да хоће политику коју је заступао Вучић - закључио је Вулин.
Говорећи о променама у влади коју ће предводити Ана Брнабић, Вулин је казао да ће их бити, као и да ће договор о новим министарствима и променама бити брз и лак.
 - Биће промена у кабинету. Имаћемо и нека министарства која нисмо имали. Све ће се то брзо и лако договорити -  рекао је Вулин. Погледајте ОВДЕ због чега је дошло до раскола унутар СНС. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА