Најновије

СРПСКИ ДИПЛОМАТА СТРАХУЈЕ: "Жена и МИ-6 хоће да ме убију!"

После невоље са комшиницом и „шпијунирања шта се дешава у дворишту и спаваћој соби српског амбасадора у Лодону”, уследиле су нове главобоље за др Огњена Прибићевића.

Лондон (Фото: Pixabay)

Наш дипломата је пре извесног времена упутио писмо нашем министарству спољних послова, у којем је навео како му је безбедност угрожена не само од лејди Хамилтон него и од припадника енглеске тајне службе Ми-6, која је, наводно, у сарадњи са његовом бившом супругом.
- Добили смо допис од др Прибићевића и одмах смо исти проследили нашим безбедносним службама, јер када је реч о безбедности дипломатског особља, процедура је да се одмах реагује, како ситуација не би ескалирала. Колико знам, наша служба је даљим проверама утврдила да нема опасности за нашег амбасадора у Лондону, нити других необичних активности када је у питању наша амбасада у Лондону. Сада само не знам колико га је таква констатација усрећила, с обзиром на панику коју је исказао поменутим дописом - навео је извор из Министарства спољних послова.
С друге стране, како наводи др Огњен Прибићевић, он такав допис није послао у наше министарство спољних послова, јер не сматра да му је безбедност угрожена.
- То је најобичнија глупост. Знам ја да сам интересантан сада, али то што сте ми рекли је на најобичнијем нивоу естраде. Заиста, да ми је живот угрожен од стране МИ-6. Ма страшно. Верујте ми, никакав допис нисам послао - тврди Прибићевић.
Подсећања ради, др Огњен Прибићевић, српски амбасадор у Лондону, упутио је званичну жалбу Форин офису због намере првих комшија, лејди Софије Хамилтон, некадашње манекенке, и њеног вереника Хашема Арузија, банкара, да надзидају своју кућу у Хајд парк гејту, чиме би, како се наводи у жалби, практично угрозили безбедност нашег дипломате на Острву.
Истовремено, жалба коју су, поред нашег дипломате, потписале и комшије из улице, упућена је локалним градским властима, па остаје да се види, уколико комшиница др Прибићевића заиста добије дозволу за надзиђивање и реновирање свог дома, хоће ли у том случају резиденција српског амбасадора у Лондону „бити измештена на сигурнију локацију”, мада, како „Ало!” сазнаје, др Прибићевић би за неколико месеци требало и да се врати у земљу. Погледајте ОВДЕ како Русија и Кина успостављају нови поредак света. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је МИ-6 планирала напад на Москву:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА