Најновије

ЈОВАНОВИЋ: Ићи ћу у Сребреницу, ако не оде Ана Брнабић! Срамота је да нико не оде

Председник ЛДП-а Чедомир Јовановић изјавио је да ће ићи у Поточаре на комеморативни скуп сребреничким жртавама, јер би било срамота да нико из Србије не оде. Поздравља предлог да се оснује министарство за заштиту животне средине.

Чеда Јовановић (Фото: Јутјуб)

"Ако нема никога из Србије, а они зову мене, онда ћу ја отићи и рећи да представљам оне који се не слажу са тим лудилом које нас трује 22 године", рекао је Јовановић.
Каже да у Поточаре треба да оде Ана Брнабић (будућа премијерка) и додао да ће она бити његов представник уколико оде.
Подсетио је да није ишао када је на комеморативном скупу био Александар Вучић, јер је сматрао да је то довољно.
"Нека оде она. Ако оде Ана Брнабић, она ће бити мој представник тамо. Нисам ишао кад је ишао (Александар) Вучић, сматрао сам да је то довољно", рекао је Јовановић.
Изразио је наду да ће једног дана 11. јула моћи да буде на неком другом месту и да слави живот, а не да се стиди.
Јовановић је рекао да ће на комеморативни скуп повести и бившег Заштитника грађана и актуелног председника Покрета слободних грађана Сашу Јанковића, "ако има проблем са позивом".
Каже да је страшно што је "неко" ко је десет година био заштитник грађана дозволио себи да каже да је Ана Брнабић кандидат за председника владе, због тога што се Александар Вучић тако додворава западу.
"Шта - на Западу су хомосексуалци, а на истоку су фрајери ко Путин ? Имам три ћерке, срамота ме је због тога што то морам да слушам у 2017. години у својој земљи", рекао је Јовановић.
Јовановић је рекао да неће "саплитати" Брнабићеву тамо где мисли да је у праву, а тамо где мисли да греши, тада га, како каже, неће интересовати кога држи за руку.

За оснивање министарства за животну средину

Председник ЛДП-а поздравља предлог да се оснује министарство за заштиту животне средине, јер грађани, како каже, живе у темпираној еколошкој бомби.
Јовановић је новинарима у парламенту рекао да Србија има 250 црних еколошких тачака и да ниједна нема везе са глобалним загревањем, оцењујући да је то последица недостатка новца и немара.
Наводећи да је добро што ће поново бити основано министарство за заштиту животне средине, Јовановић је казао да у првом плану то треба да буде питање квалитета живота грађана, а не да то буде министарство за "међусобно поткусуривање унутар владајуће коалиције".
"То министарство је неопходно Србији и добро је што се оно враћа", рекао је Јовановић.
Прочитати ОВДЕ зашто, иако постоји плакат напреднјаци из Врања демантују да су организовано ишли на Прајд у Београд?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Менталитет сачекуша и подвала не може бити метод рада парламента у 21. веку.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА