Најновије

"Овај Видовдан, неизгласавањем Брнабићке, може бити велика победа честите Србије"

Лидер Покрета Образ Младен Обрадовић данас је предао у Скупштини Србије писмо за 250 посланика у којем их позива да гласају против избора Ане Брнабић на место премијера Србије. Писмо које је Обрадовић у 250 примерака, на име сваког од посланика, предао данас у Скупштини преносимо у целости.

Mладен Обрадовић (Фото: Правда/Борислав Станојевић)

Отаџбински покрет Образ позива све народне посланике у Скупштини Републике Србије да у складу са духовним и моралним вредностима српског народа, вековном традицијом и обавезом према нашим Светим прецима на велики празник Видовдан, гласају против избора Ане Брнабић за новог председника Владе Србије. Пише: Младен Обрадовић, Образ Народ Србије на изборима није гласао за то да на место премијера дође особа која отворено живи у содомском греху. Народ Србије није гласао за то да министарствима руководи особа која нема доказана знања, способности и вештине за обављање најважнијих дужности. Народ Србије није гласао за то да на челу српске Владе буде особа која не може да буде узор нашој деци. Народ Србије није гласао за то да државним апаратом руководи особа која својим ставовима доприноси подривању породице као основне ћелије друштва. Народ Србије није гласао за то да земљом управља духовно отуђена марионета и послушник Запада.  Овог Видовдана показаће се да ли у Народној скупштини Србије седи барем 125 људи који имају образа и снаге да се ослободе окова страха, робовања сопственим слабостима, подлегања удобности и „линији мањег отпора“ — и да ли сте Ви један од њих. Овај Видовдан — Вашим неизгласавањем Ане Брнабић за председника Владе — може бити велика победа честите Србије и знак буђења српског народа из вишедеценијског сна.  Сваки истински Србин зна да Видовдан и Косово нису мит, већ српски завет Господу на живот у врлини и части и непрекидна борба за победу добра над злом. Сваки истински Србин зна да Небеска Србија није утопија, већ збор милиона Срба који су се се својом вером и делима уздигли ка Небу — Светог Саве и Стефана Немање, Кнеза Лазара и Кнегиње Милице, Косовских и Јасеновачких мученика, Владике Николаја и Патријарха Павла — и да су они највиши идеал и узор српском роду. Сваки истински Србин зна и посебно се на Видовдан присећа, да је спреман и живети и умрети „за Крст часни и Слободу златну”. Јер „волови јарам трпе, а не људи — Бог је слободу дао за човјека“. 

Историја нас учи, а блиска прошлост опомиње о худој судбини свакога ко изда Косовски завет и наруга се Небеској Србији. Пред Вама је избор: ко буде гласао за постављање Ане Брнабић на место председника Владе Србије — издајник је Христа и Српства, као у Лазаревој клетви; а ко буде гласао против — изабраће Небеску Србију, верност Богу и Отаџбини, својим прецима и потомцима!  Србији је потребан духовно присебан, частан и стручан председник Владе. Србији су потребни државници који ће својим примером сведочити и јачати породичне вредности. Србији су потребни људи који ће знати шта значе речи Владике Његоша: „Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може!“На Видовдан 2017. године ће се видети ко је вера, а ко невера.  Како радили, тако нам Бог помогао! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА