Најновије

"НА ВИДОВДАН СЕ СВАКО ПОКАЖЕ КАКАВ ЈЕСТЕ": Ово су будући Брнабићкини министри рекли о номинацији на највећи српски празник!

На један од највећих српских празника - Видовдан мандатарка Ана Брнабић је пред посланицима Скупштине Србије представила свој тим, а међу њима и нове министре, као што су Горан Триван, миинистар за заштиту животне средине, Бранко Ружић, будући министар државне управе и локалне самозуправе, Ненад Поповић министар без портфеља задужен за инвестиције, док су министри Зоран Ђорђевић и Александар Вулин заменили своје досадашње ресоре.

Брнабићкина влада (фото: Јутјуб принтскрин)

Чињеница да су на празник српске судбине, дан српских победа и пораза, синоним великих националних надахнућа и један од најдраматичнијих датума у нашој историји представљени за будуће чланове Владе им пуно значи. Будући министри, за “Ало!” не скривају да у јучерашњем датуму, на дан када се одиграо Бој на косову, виде пуно симболике. Ненад Поповић, будући министар без протфеља задужен за инвестиције, каже да је "диван осећај".
- То што сам на највећи српски празник предложен за министра мени лично значи јако пуно. Диван је осећај на овакав празник бити предложен за члана Владе Републике Србије, стварно ми је велика част. Очекујем добру сарадњу са будућом премијерком Аном Брнабић.
Бранко Ружић, будући министар државне управе и локалне самоуправе каже да је то значајан датум.
- Симболика јесте значајна и веома ми је драго да је предлог концидирао са овим значајним историјским датумом у српској историји.
Александар Вулин, будући министар одбране, сматра је номинација на тај дан велика част.
- Видовдан је велики празник, Срби верују да се на тај дан свако покаже каквим заиста јесте. Част ми је што сам предложен на дан Светог Вида, на дан када се увек писала српска историја. Даћу све од себе да будем достојан великог дана на који сам предложен за министра одбране.
Зоран Ђорђевић, будући министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања уверен је да је овај датум важна ствар.
- Много ми значи што се баш на Видовдан предлажу министри. Данашњи дан има велику симболику за нас и било би добро само баш на данашњи дан и постали министри, али и сам овај почетак је важан.
Горан Триван, будући министар за заштиту животне средине, сматра да је у питању права симболика.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Реакције валсти и опозиције на Брнабићкин експозе
Бошко Обрадовић растурио експозе Брнабићеве 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА