Најновије

ВУЧИЋ: Велики део Европе и света стиже у Београд!

Председник Србије Александар Вучић каже да на својој инаугурацији 23. јуна очекује присуство великог дела Европе и света које ће показати респект и поштовање.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Он је истакао да ће то бити указано не према њему лично, већ према нашој земљи, односно њеној стратешкој позицији независне и суверене земље.
Упитан да ли ће сви учесници Процеса "Брдо - Бриони" добити позив на његову инаугурацију 23. јуна, Вучић је рекао да се не разуме у "те техничке ствари", али да разговара са свим лидерима. 
"Буквално велики део Европе и света доћи ће у Београд и није то част мени као председнику Србије, то је част нашој земљи. Ако ви можете да ме подсетите када смо тако нешто имали последњих 30 година, ја бих волео да то учините. Онда ћете схватити да нисмо били ни близу. и то говори да неки људи поштују стратешку позицију независне и суверене земље каква је Србија", рекао је Вучић. 
Председник је рекао да из Русије и Сједињених Америчких Држава очекује високе званице, уколико је то могуће, "пошто то они не раде", али и да први пут очекује високу владину делегацију из Кине, "што се апсолутно никада није десило". 
Вучић је рекао да очекује долазак председника Македоније Ђорђа Иванова, Црне Горе Филипа Вујановића, Словеније Борута Пахора, Хрватске Колинде Грабар Китаровић, све из Босне и Херцеговине. 
Он је додао да верује да ће доћи и премијер Бугарске Бојко Борисов, званичници Румуније, премијер или председник Мађарске, делегација из Аустрије на највишем нивоу, председника Грчке... Погледајте ОВДЕ шта Вулин каже о усташама и недићевцима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте Вучићево упозорење на рат:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА