Најновије

БЛОКИРАЋЕ ЦЕНТАР, ДОКЛЕ БРЕ ВИШЕ?! Скуп испред скупштине задаће нам много главобоље, ево зашто

Због скупа на платоу испред Дома Народне скупштине Србије, од вечерас у 22 сата до сутра у поноћ, за саобраћај ће бити затворене улице око зграде парламента. Из безбедносних разлога затварају се Трг Николе Пашића, Дечанска од Трга Николе Пашића до Теразијског тунела и Влајковићева, од Косовске до Дечанске.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Затварање улица за саобраћај неће довести до прекида јавног градског превоза, па ће линије које иду тим путем бити преусмерене на алтернативне трасе, наведено је на сајту Града Београда. Како су истакли надлежни, затварање улица неће довести до прекида јавног градског превоза, али ће линије које пролазе овим потезом бити преусмерене на алтернативне трасе.

Овим потезом саобраћају линије 24, 26, 27, 37, 44, 58 и ЕКО 1, те ће оне већ од вечерас у 22.00 возити около избегавајући потез око Трга Николе Пашића.

Сутра у раним послеподневним часовима, међутим, може се очекивати даље затварање улица и то део Булевара краља Александра, Таковске, Кнеза Милоша. Тада ће још већи број линија јавног градског превоза саобраћати измењеним трасама.

Британски амбасадор у Приштини шокирао. Погледајте ОВДЕ шта је урадио.

Извор: Танјуг, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Народна скупштина данас заседала

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА