Најновије

ШУТАНОВАЦ ОШТРО ЈЕРЕМИЋУ: Уједињење тек након...

Јеремић позвао опозиционаре да се уједине!

Драган Шутановац (Фото: Јутјуб)

Вук Јеремић, бивши председнички кандидат, изјавио је јуче да би процес обједињавања опозиције требало да почне разговором о побољшању изборних услова јер су они на недавно одржаним председничким изборима били “све осим регуларних”.
Драган Шутановац, лидер демократа, одговорио је да питање изборних услова мора бити једна од тема и за шири друштвени дијалог, али и истакао да би за окупљање опозиције основа морала бити програмска политичка платформа.
Вук Јеремић је казао да под истим условима данас не би поново учествовао на изборима и да би излазак на изборе без промене изборних услова био „самоубилачки корак”.
Он је оценио да опозиција треба да направи јасну листу захтева која се тиче промене изборних услова и која не мора да буде претерано амбициозна, али која мора да обухвати препоруке ОЕБС-а из 2016. које се тичу сређивања изборног списка, приступа медијима и равноправног рада у изборној комисији.
Јеремић је истакао да је о томе већ разговарао са најбољепласираним опозиционим кандидатом на изборима за шефа државе и најавио да ће разговарати и са другим опозиционим актерима.
С друге стране, лидер демократа Драган Шутановац истиче да та странка о томе говори већ пет година.
- Сведоци смо политичких притисака, злоупотребе и уништавања институција. Међутим, основа за окупљање опозиције мора бити програмска политичка платформа која ће понудити решења за проблеме грађана. Народни посланици ДС-а већ нуде решења, тако смо у парламенту понудили законске предлоге за бесплатну ужину, превоз, уџбенике за децу незапослених родитеља, пооштравање Кривичног законика, смањивање пореза за младе који улазе на тржиште рада, а са тим планирамо да наставимо и у будућности - казао је Шутановац. Погледајте ОВДЕ шта је Александар Павић рекао о Вучићу. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је нападнут Драган Шутановац:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА