Најновије

СВЕТСКО БИБЛИЈСКО ДРУШТВО УПОЗОРАВА НА ПОВРАТАК ХРИСТА: Крај света ће се догодити у неколико наредних година?!

Апокалипса долази и крај света ће се десити 2021. године, кажу хришћански теоретичари завере који верују да смо на ивици уништења цивилизације.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Светско библијско друштво верује да ће се свет завршити у или пре 2021. године, са Исусовим повратком до 2028. године после апокалипсе.
У низу књига, председник Светског библијског друштва, др Кентон Бешор, истакао је своје прогнозе за предстојеће узнесење, и верује да је то почело скоро пре једног века.
У библијском смислу, др Бешор тврди да је Други светски рат и рађање Израела означило почетак краја за човечанство.
У својој књизи “Када ће се узнесење догодити?,“ теолог пише: “Прича о дрвету смокве је пророчанство о поновном рођењу нације Израела.“
Он објашњава: “Грчки израз “панта таута“ који у преводу значи “све те ствари,“ односи се на почетак порођајних болова (Матеј 24:8).
- Исус је рекао, у ствари, да када видите порођајне болова – Први и Други светски рат и глад, помор и замљотресе - знаћете да је његов повратак близу. Грча реч “генеа“ у праводу значи “генерација.“
- То буквално значи “рођени. Исус је реако да ће “рођени“ (израелски народ) постојати када се Он врати.
Др Бешор додаје: “Седам главних знакова је већ испуњено, пет главних знакова је тренутно испуњавају, и још 15 знакова тек треба да буде испуњено.“
- Они који гледају су послушне слуге Господа. Господ Исус нам је наредио да пратимо његов повратак.
Он такође предвиђа рат, са Израелом у центру супротстављања већим нацијама као што су Иран и Русија, док ће друге религије осетити Божији гнев.
Др Бешор: “Када ови народи крену против Израела, Бог не само да ће поразити ове војске, него ће послати ватру на Русију и Иран и оне који “бораве сигурно на острвима“.“
“Ја то видим као уклањање исламског присуства. Тако да је то велико чудо које ће изазвати многе да се окрену Господу.“ Бог посебно чува људе са овим именима. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: webtribune 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пре 10 - 15 година Старац Јосиф беседи о пророчанствима светогорских стараца и стању пред крај света
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА