Најновије

Ево зашто је кокосово уље одлично за препланули тен!

Кокосово уље савршено је за препланули тен и помаже у додатној заштити од УВ зрака, који су у ово доба године веома јаки.

Заштитите кожу на сунцу (Фото: pixabay.com

Да бисте се заштитили од штетних сунчевих зрака, не заборавите да се “опремите” кремама са што вишим заштитним фактором, али водите рачуна о њиховом саставу. Јер, све је више хемије у тим производима, на шта кожа може бурно да одреагује. Али зато можете да будете сигурни да ће вам кокосово уље пријати, јер је природно и, што је важно, успева да формира заштитни слој који “тера” УВ зраке од вас.
Његова предност је у томе што неколико сати након што га ставите одржава влажност коже, спречава исушивање и настанак бора. С друге стране, не морате да бринете ни за лепоту, јер ћете употребом кокосовог уља доћи до препланулог тена, и то без вишесатног “пржења”. Добра ствар је и то што има антимикробна и антифунгална својства, па спречава да, док сте на плажи или базену, “покупите” неку инфекцију. Не смете пити воду из флаше која је стајала у ауту - баш никада! Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Свет плус

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

100 користи од кокосовог уља
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА