Најновије

НЕ ПЛАШИ СЕ НИЧЕГА: Ким Џонг Ун запалио цигару поред течног горива (ВИДЕО)

Северна Кореја је недавно спровела прво тестирање интерконтиненталне балистичке ракете, а лидер те земље Ким Џонг-ун је, наравно, назвао то великим успехом.

Ким Џонг Ун запалио цигару поред течног горива (Фото: Јутјуб)

На интернету се појавио снимак који показује како Ким Џонг-ун ноншалантно пуши цигарету тек неколико корака од мотора ракете пре него што је лансирана.
Нико није спречио севернокорејског лидера да пуши иако је био веома близу мотора на течно гориво што је изузетно опасно, па чак и кад је под контролом та супстанца може да буде нестабилна.
Северна Кореја је најавила успешно тестирање у уторак прошле недеље, рекавши како је ракета способна да носи веома тешку нуклерну бојеву главу. Лансирање које је Ким надгледао је описано као "блиставо чудо".
Стручњаци су у бројним анализама навели да би ова ракет амогла да досегне до Аљаске, па чак и даље ка континентланом делу САД.
Као одговор на то америчке и јужнокорејске снаге су имале војне вежбе са својим стратешким бомбардерима и млазним борцима. Тајно оружје СССР, ускоро се враћа на задатак. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Невиђено до сад, Кореја успешно тестирала најновији ПВО систем,ево и како
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА