Најновије

ЧЕКА ЛИ ЈЕ КАМЕНОВАЊЕ?! Саудијска секс бомба прошетала у минићу! (ВИДЕО)

Млада Саудијка изазвала је праву сензацију на интернету постављањем снимка на којем се шета улицом у мини-сукњи и мајици кратких рукава.

Млада Саудијка (фото: јутјуб принтскрин)

Својим поступком поделила је земљу на оне који траже њено хапшење и на оне који је бране. Сајтови који се позивају на блиске изворе у власти данас су известили да званичници разматрају могуће правне мере против ове девојке.
Иначе, све жене у Саудијској Арабији у јавности морају да носе дугачку и широку одећу, а највећи број њих прекрива косу и лице црним велом иако се за стране званичнике праве изузеци.
Саудијски новинар Калед Зијан је твитовао да је повратак исламске религијске полиције обавезан, једни су јој претили, други хитно позивали власти на њено хапшење, а тек неколицина Саудијаца јој је завидела на храбрости.
“У Француској хиџаб је забрањен и жене плаћају казну ако га носе. У Саудијској Арабији његово ношење и скромно облачење су део закона и има да се поштују“, био је још један од твитова. Ваел ал Гасим, писац и филозоф, за ББЦ је рекао да је шокиран “бесним и претећим твитовима“.
“Мислио сам да је бомбардовала или убила некога. Све време причају о њеној сукњи која им се не допада“, рекао је.
Саудијске власти су објавиле на Твитеру да су свесне постојања снимка и да ће благовремено донети одлуку. А пред овом секс бомбом у униформи израелске војске и калашњиковим у руци, бисте положили оружје, погледајте је ОВДЕ. Извор: Ало, Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА