Најновије

Шаровић: Као што је Додик тражио, тако и Србија мора да тражи вето!

БЕОГРАД - Српска радикална странка захтева од Владе Републике Србије и од Министарства иностраних послова Републике Србије да званично и формално затраже од Руске Федерације да у Савету безбедности уложи вето на предлог британске резолуције о наводном геноциду у Сребреници.
Шаровић (Фото: СРС)

Шаровић (Фото: СРС)

„Упозоравали смо да је искључиви циљ доношења те резолуције да се наметне колективна кривица српском народу, да будуће генерације које ће одрастати у Србији носе жиг геноцидног народа и да се у будућности Република Србија натера да у своје образовне програме унесе одреднице о томе да је српски народ починио најстрашнији злочин и најстрашнији геноцид у XX веку,“ рекао је Немања Шаровић на данашњој конференцији за новинаре и додао: „Влада Републике Србије се не сме играти и седети на две столице. Вето јесте и може бити једини одговор, и као што су Влада Републике Српске и председник Републике Српске Милорад Додик званично затражили од Руске Федерације да се уложи вето, то исто мора учинити и Република Србија“.
Прочитајте још:РЕФЕРЕНДУМ У СРПСКОЈ: Странци против ДодикаНиколић: Надам се да нећемо продати Телеком
Српска радикална странка још једном упозорава Александра Вучића да ни по коју цену не сме отићи у Сребреницу, нити сме да подлегне притисцима Ангеле Меркел. Ни Хрватска ни БиХ не желе истинско помирење, већ ће наставити да величају своје зликовце и да славе своје злочиначке акције. Тако се Хрватска спрема да прослави годишњицу Бљеска и Олује. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА