Најновије

ЗНАЛИ СТЕ ГА КАО РОБИ РОБА: Стара фаца - нови алтер его, Робматик у Београду! (ВИДЕО)

Нова швајцарска Тек-Хаус звезда - Робматик наступиће у петак 21. јула на градском сплаву Ласта.

Робматик (фото: Промо)

Робматик је нова сјајна звезда на Тек-Хаус хоризонту и његов нови ЕП са 2 нумере “Тhe Breaker”  нам то доказује. Насловна нумера “Тhe Breaker” је моћно оружје за плесни подијум, продуцирано тако да се употреби на врхунцу сваког ди џеј сет-а, док друга нумера “Dance Baby” има изузетно интересантне перкусионе патерне, који се перфектно слажу са вокалним деоницама и пампинг бас линијом. Заједно чине савршен пакет који је потребан свакој озбиљној музичкој колекцији. 
Овај ЕП је издала издавачка кућа Syrup Music (водећа швајцарска денс мјузик ентертејнмент компанија), преко свог PinkStar Records под лејлбла. Робматик је нови алтер его Роби Роб-а за Хаус и Тек-Хаус музику.
Роби Роб је велика швајцарска ди-џеј и ем-си звезда, продуцент, музичар и композитор. Он је један од најпознатијих швајцарских Хаус, и Р’Н’Б - Хип-Хоп уметника, славан широм света. 
Између 2002. и 2017. године, Роби Роб (39) је објавио више од 50 хит песама, сарађујући са 6 великих светских звезда. Чак 35 нумера урадио је са DJ Antoine-om (хитови попут: “The roof is on fire”, “Good Morning Saint Troopez”, “Where is the party / ” ), а следила је сарадња са звездама као што су: Mike Candys (“In the beginning / Smile” ), Remady (“Work your p**y”, “Move it”), Јack Holiday (“Rise your hands up”), Mr. Da-Nos (“Balkan can you hear me” / “Nana hey kiss him goodbye”), Christoper S („Planets“)... итд. Само погледајте и послушајте ове велике хитове на Интернету, музичким ТВ и радио станицама, где су у њима уживале десетине милиона људи.

Ови хитови су издати на више од 80 албума / компилација у 72 земље. Роби Роб је продао више од три милиона носача звука и освојио чак 14 златних плоча. 
Овог петка слушаћете га у новом Тек Хаус издању Робматик на градском сплаву Ласта, а поред њега наступиће Пепе и Милош Старчевић.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА