Најновије

АУ, БРАТЕ! ВРЕЛА И ГОЛА! Овако секси ђубретарку у животу нисте видели! (ХОТ ВИДЕО/ФОТО 18+)

Секси хигијеничарка која ради у Комуналном предузећу прави је хит на Фејсбуку, а њене фотке постале су сензација у највећој земљи Јужне Америке.

Рита Матос (фото: Јутјуб принтскрин)

Реч је о Бразилки Рити Матос, која својим изгледом привлачи велики број људи. На Фејсбуку редовно објављује своје фотографије, а има више од 110.000 корисника који је прате.
"Секси чистачица" - тај је надимак добила хигијеничарка из Рио де Жанеира након што је на друштвеним мрежама објавила своје заносне фотографије које су врло брзо почеле да се шире и преко Ватсапа.
Било да позира у наранџастој униформи, фармеркама или купаћем костиму, Рита Матос увек изазива одушевљење.
Рита је због популарности добила прилику да проговори и за бразилске медије. За један медиј изјавила је како би се сликала гола уколико би јој се указала прилика и додала:
- Људи се изненаде кад виде лепу девојку која ради као чистачица улица. Говоре ми да могу да нађем бољи посао, али ја се питам зашто ђубретари не могу да буду лепи? То су предрасуде, поносна сам на свој посао. Он је тежак, али зна бити и забаван - казала је Матос.
Рита се свакога дана устаје у 4.20 ујутро, а њена смена траје пуних 12 сати.
- Поред тога што се напорно ради има и доста забавних тренутака. Такође, посао ми помаже да останем у доброј форми - каже Бразилка.
Пре него што је открила своје адуте није ни сањала да ће постати миљеница нације. Почела је да добија и понуде да постане модел.
- Волела бих искористити публицитет који имам да се окушам као модел - рекла је Рита. Рускиња има 90 килограма, а изгледа као авион, погледајте ОВДЕ. Извор: Индепендент, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА