Најновије

И ПАЦОЛИ ПОЗДРАВИО ВУЧИЋЕВ СТАВ: "Тек кад престанете да живите у сновима и бајкама..." (ФОТО)

Лидер Алијансе за ново Косово Беџет Пацоли сматра да је председник Србије Александар Вучић прихватио нову реалност на Косову и стиче да Вучићев став отвара пут ка нормализацији односа између Приштине и Београда, преноси данас приштински портал "Лајми".

Беџет Пацоли (фото: Јутјуб принтскрин)

"Наравно, затварајући при том питање несталих особа које је тешка рана за многе породице овде и на целом Косову", навео је Пацоли на Фејсбуку.
Према његовим речима, "Косово не полаже право ни на шта што му не припада, баш као што није спремно ни да да било шта што му припада".
"Пут ка напретку и интеграцији почиње тек када се реалност прихвати, и када престанете да живите у сновима и бајкама. Пројекат европских интеграција је такође наш циљ, стога је природно да тај циљ не може бити постигнут ако живите у бајкама и лажима", навео је Пацоли.
Како је закључио, овакав начин и овакав приступ српског државног руководства отвара пут ка интензивирају конструктивног дијалога између две стране. Албански премијер Еди Рама одушевљен је Вучићевом поруком, прочитајте ОВДЕ шта је рекао. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пророчке речи Шешеља: Амерички план "Eagle" ("Орао") за дестабилизацију Србије, са запаљивим порукама из Тиране по питању Косова, а на крају да се Косово изузме из устава Србије. Америчком агенту који је стигао у Београд за спровођење ове операције придодат је Насер Пацоли, рођак Беџета Пацолија...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА