Најновије

БЕОГРАДСКИ СУД СЕ ОГЛАСИО: Муслију има код нас саобраћајне прекршаје, а о затвору за албанску заставу рећи ће вам суд у...

Председник Националног савета Албанаца у Србији Јонуз Муслију није прекршајно кажњен са 40 дана затвора због, како су то пренели локални медији, истицања Албанске заставе на згради Савета у Бујановцу, рекао је данас Танјугу портпарол Прекршајног апелационог суда Александар Илић.

Јонуз Муслију (фото: јутјуб)

За прекршајни поступак у том случају је надлежан Прекшајни суд у Врању који против Муслијуа води поступак за тај прекршај, али одлуку још није донео, прецизирао је Илић.
Муслију, иначе, има више прекршајних поступака у Београду због саобраћајних прекршаја.
Медији у Бујановцу су данас пренели да је Муслијуа Прекршајни суд у Београду осудио на 40 дана затвора највероватније због истицања Албанске заставе на згради Националног савета Албанаца у Бујановцу, односно да му је ту казну изрекао пошто две године није платио новчану казну од 40.000 динара, по пресуди од 23. јула 2015. године.
Да ли је и због ког прекршаја Муслиу осуђен биће познато сутра. Еди Рама је одушевљен Вучићевим порукама око Косова, опширније ОВДЕ.  Извор: Телеграф, Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Расправа Вучића и Јонуза Муслијуа
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА