Најновије

ОБНОВИО БИ ДУШАНОВО ЦАРСТВО: Али прво Бог да се јави Вучићу и каже му да постави Мирољуба за премијера!? (ВИДЕО)

Више од 2.000 људи прексиноћ је у новобеоградској Хали спортова с одушевљењем пратило предавање „Битка за здраву Србију“ др Мирољуба Петровића, оснивача Центра за природњачке студије и популатног видео колумнисте. Др Петровић је између осталог позвао присутне да му помогну да постане премијер, али на "библијски начин".

Мирољуб (Фото: ЈуТјуб)

Више од 2.000 људи окупило се да чује како Србија може да победи у „Бици за здраву Србију“. Петровић је поручио да у здравој Србији неће бити потребе за пензијама, здравством и просветом који се финансирају од новца који Влада Србије позајмљује од страних банака, него ће јака и здрава породица преузети одговорност за здраву државу, баш као у време цара Душана. – Синови ће бринути о старим родитељима, а не старачки домови и пензиони фондови, добрим законима ће се људи подстицати да чувају своје здравље и болесних неће бити, док ће они који се трују и дрогирају морати сами да плаћају своје лечење – поручио је окупљенима др Мирољуб Петровић и додао: – Родитељи ће учити децу да раде или ће их слати на обуку код добрих стручњака да се науче да раде и покрећу приватан посао. А да би се то десило, потребно је да се одмах крене са применом добрих принципа и закона у својим животима и породицама. Мирољуб Петровић је потом у једном тренутку обелоданио да је присутне између осталог позвао и како би саопштио намеру да постане премијер Србије. Он сматра да ће, уколико омладина буде почела да живи морално и у складу са библијским учењима, настати потребна критична маса за обнову Душановог царства. Према његовим речима, он може да постане премијер на начин као што је Јосиф постао управник краљевства у Египту пре 4.000 година – да се Бог јави у сну владару државе и „убеди га“ да за премијера постави свог човека.
Онда је Петровић импровизовао могући разговор са председником Србије у таквим околностима. Предавање је, по старом обичају, завршено песмом уз гусле, док су у најави предавања учествовали етно појац Мара Сандић и здравичар Вукојица Сандић. Предавање је организовало удружење „Алтернатива“, а читаво предавање можете погледати овде: Шокантно сведочење руских научника о томе како је Никола Тесла оборио метеор и спасио планету Земљу, прочитајте ОВДЕ. Извор: Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најновија видео-колумна Мирољуба Петровића:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА