Најновије

ТЕРОРИСТИ НЕМАЈУ ГДЕ ДА БЕЖЕ: Руски авиони сипају 60 сати без престанка, горе Ал-Багилија, Хавика и гасна поља Ал-Хајл

Руске ваздухопловне снаге неуморно туку терористе Исламске државе (ИД) у источној Сирији, наносећи им тешке губитке, разбијајући њихову одбрану и разарујући њихове конвоје у областима Деир Еззор и Хомс.

Руски авиони бомбардују у Сирији (фото: Јутјуб принтскрин)

Руске ваздухопловне снаге наставиле су своју ваздушну кампању, погађајући неколико инсталација Исламске државе око области Деир Еззор.
Према војном извору из Деир Еззора, руски авиони извршили су низ ваздушних напада на главни град провинције, а данас су ударили циљеве ИД у областима Ал-Багилија и Хавика и зони Старог аеродрома. Да не би седео беспослен, други руски батаљон одиграо је круцијалну улогу у бици за гасна поља Ал-Хајл у источном Хомсу, пружајући неопходну ваздушну подршку јединицама Сиријске армије које напредују на том подручју. Како су на подручју гасних поља Ал Хајл дејствовали руски хеликоптери, погледајте снимке ОВДЕ. Током последњих 60 сати, руска ваздухопловна снага је покренула непрекидне ваздушне ударе над областима Деир Еззор и Хомсов. Ова велика навала у ваздушним дејствима вероватно је повезана са недавним распоређивањем бројних терористичких јединица Исламске државе у источни део Сирије. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Борбе САА код Ал Багилије
САД подмукло напале Сирију са 59 томахавк ракета
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА