Најновије

РУСКИЊА ИМА 90кг, А ИЗГЛЕДА КАО БОГИЊА: Екатарина је спремна за Гиниса јер овако дуге ноге нема нико (ВИДЕО/ФОТО)

Екатарина Лисина, бивша професионална кошаркашица из града Пензе, нада се да ће оборити Гинисов рекорд као жена са најдужим ногама на свету.

Екатерина Лисина поред обичног смртника (фото: Јутјуб принтскрин)

Тренутна власница рекорда је још једна бивша руска кошаркашка репрезентативка. Светлана Панкратова држи рекорд који износи 132 центиметра, а верификован је у Торемолиносу, у Шпанији у јулу 2008. године.
Екатарина Лисина, бивша професионална кошаркашица из града Пензе, нада се да ће оборити Гинисов рекорд као жена са најдужим ногама на свету. 
Двадесетдеветогодишња Екатарина званично има и најдуже стопало у Русији од 30,5 центиметара и одговара јој број обуће 47. Екатарина покушава да обори Гинисов рекорд као жена са најдужим ногама на свету. Њене ноге су дуге 133 центиметра што је за центиметар више од тренутног светског рекорда, преноси Спутњик. Она је тешка 90 килограма, али то јој се ни мало не примећује јер је висока 205 центиметара.
Бивша кошаркашица је манекенка и мама. Њено дете има шест година. – Имала сам много неугодности у пубертету. Мислила сам да момци не желе да комуницирају са мном зато што сам превисока. Била сам узнемирена и желела сам да се смањим – рекла је Екатарина за руско издање „Метроа“.  
Убрзо је схватила да је висина предност у спорту. 
– Кошарка је променила све. Кад сам напунила 15 година потписала сам први професионални уговор. Почела сам да комуницирам са високим девојкама и момцима. Коначно, кад сам напунила 19, схватила сам да је моја висина врлина, а не мана и да ме људи воле и да имам много обожавалаца – каже кошаркашица.
А како је лепа, али мишићава Аргентинка сломила руку ито тако јакој противници приликом обарања руке, погледајте и чујте "кврц" ОВДЕ. Извор: Телеграф, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА