Најновије

АНТИЋ: Уместо да ми се извине, Ер Србија ме напала да водим кампању против њих?!

Чедомир Антић, отац једанаестогодишњег дечака који има аутизам, а ком прошле недеље није дозвољено да лети авионом Ер Србије, јуче је позван на разговор у српску националну авиокомпанију, након што је компанији послао писмо упозорења пред тужбу.

Чедомир Антић (Фото: Јутјуб)

Антић тврди да му је током разговора речено да намерно спроводи негативну медијску кампању усмерену против те компаније, те да нема основа за тужбу.
"Очекивао сам да ће се извинити и да ће рећи да ће проверити процедуре. Кључно је да се то више не дешава ником, па ни мени и мојој породици. Напротив, добили смо један говор у ком је речено да нису реаговали иако су тешко нападнути негативном медијском кампањом коју ја водим из не знам каквих разлога", рекао је Антић.
Антић тврди да је Ер Србија у саопштењу лажно навела да је његов син био агресиван, као и да су лажно навели да су путници тражили да му буде забрањено даље летење.
"Он није агресиван, аутистична деца нису агресивна. Али они настављају сукоб, не само са мојим дететом, већ са свим особама са посебним потребама и свом аутистичном децом", каже Антић.
Прочитајте ОВДЕ све о овом скандалу.
Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Антић је недавно коментарисао стање у српској дипломатији.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА