Најновије

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ: Путин и Трамп долазе на војну параду у Београд!?

БЕОГРАД - Србија ће како и доликује обележити стоту годишњицу пробоја Солунског фронта, једне од најсветлијих победа српске војске у историји, и то великом војном парадом у Београду, на коју ће, како „Ало!” пише позивајући се на своје изворе, доћи и председници САД и Русије Владимир Владимирович Путин и Доналд Трамп.

Путин (Фото: kremlin.ru)

У име председника Александра Вучића ових дана биће упућени званични позиви председнику Русије Владимиру Путину и шефу САД Доналду Трампу да 15. септембра 2018. године дођу у Београд и присуствују војној паради у част одлучујуће победе у Првом светском рату и пробоја Солунског фронта који је био одлучујући за слом Централних сила.
- Србија планира да за стогодишњицу од пробијања Солунског фронта организује велику војну параду. Ова парада бациће у сенку и ону из 2014. године која је организована поводом седам деценија од ослобађања Београда. Зелено светло за параду, на коју ће бити позвани скоро сви водећи светски лидери, дао је врховни командант оружаних снага Србије и председник Александар Вучић. И док је Владимир Путин већ присуствовао војном слету, очекује се да следеће године војну моћ Србије, поред шефа Кремља, уживо види и први човек САД Доналд Трамп - пише Ало и додаје да ће доласком Трампа и Путина савезници из Првог светског рата, симболично, поново стајати на истој страни. Колико су ово медијске спекулације, а колико истина... остаје да се види. Прочитајте како је Обрадовић испрозивао Вучића ОВДЕ Извор: Ало / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

А ево како је то изгледало 2014. године, када је Путин био на паради у Београду:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА