Најновије

АНТИЋ ОШТРО: Јовановић прља руке и образ Србије говорећи о Косову! Срећа па је...

- Чедомир Јовановић нема никакво право да упире прст у било кога, посебно по питању Косова и Метохије, а то му не дозвољава ни чињеница да је био високи и моћни државни функционер када је то питање било склоњено са дневног реда, а проблеми над Србијом се умножавали, изјавио је потпредседник СПС Александар Антић.

Александар Антић (Фото: Јутјуб)

- Зато је у најмању руку неозбиљно да он себи даје за право да издаје налоге председнику државе и премијеру шта треба да ураде и то, ни мање ни више, него у вези са Косовом и Метохијом, навео је Антић у писаној изјави.
- Човек који је својевремено изјављивао да су му руке можда прљаве, али му је образ чист, нема никакво право да, вређајући државне функционере, сада прља руке и образ Србије, истакао је потпредседник СПС.
Он је оценио да је срећа за Србију што је Чедомир Јовановић данас и физички далеко од Србије и што су његови ставови и његов утицај на одлуке које Србија доноси још даљи и неважнији.
Јовановић је данас од Александра Вучића и Ане Брнабић тражио да Ивици Дачићу "ставе фластер на уста" да више не би говорио о разграничењу на Косову. 
A шта Срби са севера Косова мисле о дијалогу Београда и Приштине?
На седници Савета безбедности Уједињених нација биће разматран најновији извештај генералног секретара УН о раду УНМИК-а и ситуацији на Косову. Србију ће представљати први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић. Прочитајте ОВДЕ још детаља о овоме.
Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александар Антић о проблемима на локалном нивоу које решава као министар.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА