Најновије

СТВАР ЈЕ БИЛА ЗАИСТА ОЗБИЉНА: Аца Лукас открио прави разлог због којег је завршио у болници, а има везе са полним органом!

Певач Аца Лукас важи за једног од највећих музичких професионалаца и није фраза кад за нега кажу да би пре умро, него отказао наступ. Ипак, јуче се десило да му управо здравствено стање не дозволи да отпутује и одржи концерт у Сребренику.

Аца Лукас (Фото: Јутјуб)

Пошто су одмах кренуле медијске спекулације "да је ствар озбиљна", Лукас је на себи својствен начин открио шта му се стварно десило, од чега му је позлило и како му је сада.
- Пошто је готово све новинаре у Србији занимало да ли сам се напио од муке, предозирао од туге, да ли ме је дотукло Соњино писмо, порука Ане Севић или ме је можда Јарић звао, морам ексклузивно да откријем да ствар заиста јуче јесте била озбиљна - озбиљно ме је заболео к...ц за све што ће ново да напишу о мени или измисле као разлог отказивања концерта. А тај бол баш у том делу тела зна да буде чудо - каже Аца и додаје да му је заиста жао што се није појавио на наступу:
- Двадесет дана заредом сам радио и јуче ми није чак ни инфузија помогла да седнем у ауто и одем на наступ. Размишљао сам да кренем и такав, али буквално нисам могао. Погледајте ОВДЕ Шавију голу без бруса!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Да се најежиш: Аца Лукас је ову песму посветио Соњи?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА