Најновије

ЂОРЂЕВИЋ ЉУТ: "Играчи морају да схвате..."

Александар Ђорђевић, селектор Србије, индиректно је критиковао играче после победе над Пољском, истакавши да било какво опуштање може бити кобно.

Александар Ђорђевић (Фото: Јутјуб)

"Тврда утакмица против екипе која је прва од свих кренула са припремама и тренинг мечевима. Пољаци су уиграна шутерска екипа, са добрим атлетским предиспозицијама. Била је ово одлична утакмица за нас. У два-три наврата смо долазили до предности од 12 поена, али као да смо очекивали да се противник сам преда", рекао је Ђорђевић.
'Орлови' су наставили с тријумфима у оквиру припрема за Европско првенство пошто су на отварању турнира у Хамбургу били бољи од Пољске (85:78). 
"Поједини играчи морају да схвате да на Европском првенству такав однос за неколико секунди утакмицу може да одведе у потпуно другом смеру и то не сме да се понавља. На крају, остварили смо солидну победу, у највећем делу смо контролисали игру и резултат, изузимајући почетних неколико минута. У утакмицу морамо да уђемо добром одбраном и на томе морамо да инсистирамо", јасан је селектор. 
Следећу утакмицу на Суперкупу у Хамбургу наша репрезентација игра у суботу против Русије од 20 часова. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Србија оставила срце на терену 2014. године:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА