Најновије

ПАДА ВЛАДА У ЈЕДНОЈ ОД КЉУЧНИХ ДРЖАВА? Шта то може да донесе свету

Говорећи на митингу опозиције, он је изразио уверење да ће садашња влада на челу са премијером Бенјамином Нетанјахуом ускоро пасти, отварајући пут новим националним изборима.

Јаир Лапид, председник водеће израелске опозиционе партије Јеш Атид и бивши премијер, изјавио је да неће учествовати у формирању владе националног јединства са садашњом владајућом коалицијом, пише Тајмс оф Израел.

Говорећи на митингу опозиције, он је изразио уверење да ће садашња влада на челу са премијером Бенјамином Нетанјахуом ускоро пасти, отварајући пут новим националним изборима.

„Овај кабинет није оперативан и мора да оде. То је наш план“, изјавио је политичар на митингу у граду Крајоту, преноси Тајмс оф Израел.

Коментаришући недавне спекулације у израелским медијима о потенцијалном формирању кабинета националног јединства, Лапид је јасно ставио до знања да не размишља о учешћу у тако широкој коалицији.

„Не верујемо у чуда која се неће десити. Нећемо се придружити кабинету искривљеног јединства који ће сломити нашу моралну кичму. Кабинет [Нетанјахуа] ће пасти и ми ћемо изаћи на изборе“, изјавио је опозициони лидер.
 
 Поштовани читаоци, на нашем Tелеграм каналу можете пратити све вести о специјалној операцији Оружаних снага Руске Федерације у Украјини, као и о дешавањима у Доњецкој и Луганској Народној Републици. Такође, можете погледати видео снимке, карте и фотографије које стално пристижу.

ПАДА НАЈБИТНИЈА ТАЧКА! Руска војска упала у предграђе Купјанска

Извор: ТАСС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА