Најновије

Жерар Депардје: Европљани су незадовољни, јер немају Путина!

РУСИЈА - Жерар Депардје, популарни француски глумац који тренутно живи у Русији, рекао је да су "Европљани несрећни, јер немају лидера као што је Путин".
Жерар Депардје (Фото: ЈуТјуб)

Жерар Депардје (Фото: ЈуТјуб)

"Европљани су незадовољни, несрећни и осећају се изгубљено, јер немају јаког лидера као што је Путин!" - каже Депардје у интервјуу за француски канал 2. "Европљани живе веома лоше у односу на Русе." - додао је он и навео да је делом то резултат глобализације, али првенствено недостатак јаког лидера. "Француска, Италија и цела Европа живи веома лоше." - каже Депардје и истиче да је током снимања филма "Долина љубави" пропутовао целу Француску и у то се уверио лично.
Прочитајте још:Кофман: Ако нападну Придњестровље – нападамо и згазићемо Украјину!МОЋНО: Анђела Вештица у најновијем секси издању (ВИДЕО)
Депардје је 2013. године узео руско држављанство, зато што није хтео да остане у Француској после увођења закона према коме богати људи морају 75% својих прихода да дају држави. Он је у више наврата говорио позитивно о Русији и Владимиру Путину. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА