Најновије

Када жена има мање секса, вагина јој се сужава. А ово се дешава женама које имају превише секса

Када жена нема секс одређено време, вагина се сужава. То зна свако ко је икада чуо било шта везано за секс, а камоли га практиковао.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Тако ће вам бар рећи неупућени људи који генерацијама шире овај мит. А мит каже - што је жена активнија у сексу, вагина јој је шира па је тешко задовољити је и супротно од тога, ако жена доста времена проведе без секса, вагина ће се неком магијом сузити. И овај мит није ограничен само на сексуално затворенија и конзервативнија подручја.
- Запањујуће је велики број људи који заиста мисле да жене које су мање сексуално активне имају уже вагине, док су женама које имају више секса вагине "опуштеније". И то је потпуна заблуда - наглашава специјалиста гинекологије, Џенифер Вајдер.
Мишићи вагине су еластични, па се и у сусрету са натпросечно великим пенисом се након односа враћају у нормално стање.
А да ли постоје ситуације када се облик вагине заиста мења? Постоје, али то стање није доживотно. Најчешћи такав случај је након порођаја.
- Истраживања показују да вагиналним мишићима треба и до шест месеци да се врате у првобитно стање. Али да, на крају ће се вратити - каже др Вајлдер.
Други случај је просто старење.
- Када жена стари, опада јој ниво хормона у телу што доводи до тањења вагиналних зидова који тиме постају и мање еластични, па се мишићи опуштају - каже др Вајдер.
Шта год да је узрок, каже она, Кегелове вежбе могу да помогну у огромном броју случајева, а можете их радити и превентивно. 
Једна врста оргазма је најјача и најређа и дешава се када жена уради ово док пружа орални секс. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дигао му се усред емисије, а погледајте у клипу испод шта се после десило
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА