Најновије

ОКРШАЈ ИЗНАД ЦРНОГ МОРА! РУСКИ СУ 27 ПРОТИВ ТРИ НАТО АВИОНА: Амери и Британци се дали у бег (ВИДЕО)

Руски ловац Сухој Су-27СМ пресрео је извиђачки авион америчког ратног ваздухопловства РЦ-135 у близини руске границе изнад Балтичког мора, саопштио је Руски национални центар за контролу одбране.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Руски радари уочили су ваздушни циљ изнад неутралних вода Балтичког мора како се приближава руској државној граници 17. августа, саопштио је Центар, преноси Тас.

"Руска борбена посада пришла је ваздушном објекту на безбедној удаљености и идентификовала га као стратешки извиђачки авион америчког ратног ваздухопловства РЦ-135", навео је Национални контролни центар одбране.

Након што се амерички шпијунски авион удаљио од државне руске границе, руски ловац се безбедно вратио на матични аеродром, саопштено је.

У међувремену је Су-27 пресрео три извиђачка авиона америчког и британског ратног ваздухопловства близу државне граници Русије над Црним морем.

Саопштено је да су руске ваздушне снаге откриле три ваздушна циља над неутралним водама Црног мора који се приближавају државној граници Русије.

"Посада руског ловца пришла је ваздушним објектима на безбедној удаљености и идентификовала их као извиђачки авион америчког ратног ваздухопловства РЦ-135, поморски патролни авион америчке морнарице П-8А 'посејдон' и надзорни авион британског ратног ваздухопловства 'сентинел Р1'", саопштио је Национални центар за контролу одбране.

Прекјуче је руски Су-27 идентификовао је и пресрео италијански патролни авион у ваздушном простору изнад Црног мора.

Иначе, прошлог месеца су руски борбени авиони често пресретали америчке извиђачке авионе изнад Црног мора.  

Како изгледа трослојна маска коју је деца требало да носе у школи погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА