Најновије

ОТРОВНО САТАНСКО СЕМЕ: Хрвати су "олујом" само завршили дело Анте Павелића

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије поручио је данас, поводом Дана сећања на све страдале православне Србе у војно-полицијској акцији "Олуја", да можда у читавој историји није било толико братоубилаштва колико у 20. веку и да су Хрвати довршили оно што је започео Анте Павелић.

Фото: mitropolija.com

Митрополит Амфилохије, који је у манастиру Дуљево у Паштровићима крај Будве, са свештенством служио Свету архијерејску литургију и парастос жртвама "Олује", рекао је да је саможивост и самољубље основа сваког убиства и свакога братоубиства. - То је основа и овога братоубиства кога данас наша браћа Хрвати прослављају као свој велики историјски подвиг, као основу стварања своје државе и своје власти, каже владика Амфилохије. Он је рекао да српски народ, побијен и прогнан са својих вековних огњишта не може, наравно, прихватити такво обележавање тога злочина. - Ми смо народи који говоримо истим језиком, корење нам је исто. Судбина нам је историјска иста, од иза Карпата, па ево до овде на Балкану. А у исто време верујемо у истога Бога. Отимати од других – то је само сатанска идеологија. То сатанско семе трује људе и народе да се међусобно убијају и кољу. А отето је проклето, давно је рекао народ, поручио је митрополит црногорско-приморски. Владика Амфилохије каже да се то већ види и у Хрватској. - Довршили су оно што је започео Анте Павелић. "Браћа" Хрвати сад славе своју "Олују" мржње и братоубиства. А истовремено по 20.000 браће Хрвата годишње напуштају Славонију, а пуста остаде и Лика и Далмација. Србе православне, своје комшије су прогнали, оно што нису прогнали то су побили, али зашто сад они беже са тих крвљу заливених огњишта. Не може ту да буде среће – отето је проклето, каже митрополит црногорско-приморски. Поводом Дана сећања на све страдале православне Србе у војно-полицијској акцији "Олуја", у свим храмовима Митрополије црногорско-приморске данас су служени парастоси жртвама, а након тога чула су се звона са свих храмова и манастира у Митрополији црногорско-приморској. Милорад Додик је у интервјуу који је данас дао за Срну отворено говорио о злоделима Запада, Хрватске и њихових послушника над српском нацијом на Блкану, као и о уједињењу Срба који живе на овим просторима. Више о томе прочитајте ОВДЕ. Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Амфилохије уручује Орден златног лика Светог Петра Другог Ловћенског Тајновидца председнику Српске радикалне странке Војиславу Шешењу, по његовом повратју из Хага:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА