Најновије

АМЕРИЧКА КОНГРЕСМЕНКА ПРЕТИ: Кад завршимо с Трампом, крећемо на Путина!

Током емисије у којој је гостовала, чланица Представничког дома америчког Конгреса Максин Вотерс запретила је опозивом Доналду Трампу, а затим и потпредседнику САД Мајку Пенсу, којег је грешком назвала Путин, пише „Вашингтон фри бејАкон“.

Максин Вотерс (Фото: Јутјуб)

У интервјуу за програм „Поглед“ на телевизији „Еј-Би-Си њуз“ чланица америчког Представничког дома САД из редова демократа Максин Вотерс помешала је америчког потпредседника Мајка Пенса са Владимиром Путином.
Водитељка програма Џој Бехар, која је раније више пута позивала на опозив, упитала је Вотерсову: „Да ли би Пенс био бољи председник од Доналда Трампа?“
Вотерсова је одговорила: „Када завршимо са Трампом, кренућемо на Путина. Он је следећи“. „Путина или Пенса?“, прецизирала је водитељка. „Пенса“, исправила је грешку конгресменка.
„Хајде да убијемо две муве једним ударцем: Путина и Трампа, а онда ћемо се бавити Пенсом“, рекла је Бехарова покушавајући да изглади непријатну ситуацију.
„Вашингтон фри бејкон“ истиче да то није први пут да Вотерсова меша чињенице. На конференцији за новинаре у фебруару она је изјавила да док Трамп „виси о врату Путина, Путин све одлучније осваја Кореју“.
Прочитајте ОВДЕ зашто је свет у страху због тринаесте кризе у хладном рату великих сила?
Извор: rs.sputniknews

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Иако се бори против Трампа ни Вотерсова није баш омиљена у америчким медијима.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА