Најновије

АРКАНОВА ЋЕРКА ЈЕ БИЛА ДО ЛУДИЛА ЗАЉУБЉЕНА У КРИСТИЈАНА ГОЛУБОВИЋА! Требало је да се венчају, али онда је све упропашћено! (ФОТО)

Анђела је завршила Богословски факултет, недавно је објавила збирку песама, а некада је била лудо заљубљена у Кристијана Голубовића.

Kристијан Голубовић (Фото: ТВ Пинк)

"Седела сам са Кристијановом мамом у канцеларији управника затвора. Онда је ушетао он. Обучен скроз у црно, с манирима правог џентлмена. Одмах ме је купио", изјавила је тада Анђела, а и Кристијан је за медије радо говорио о њој.

"Кад је Анђела први пут дошла да ме посети, настала је права паника. Цео затвор се дигао на ноге, управа је трчала да је упозна", рекао је Кристијн, који је Анђелу описивао као „емотивну, патријархалну девојку“, а из милоште ју је звао мали Аркан.
2001. медији су писали како Кристијан најављује и свадбу са Аркановом ћерком, али до тога није дошло, а Голубовић је тотално променио причу.
Иако се тад причало да је то озбиљна веза, Кристијан је прошле године на телевизији причао да они никада нису ни били у шеми.
Она је била млада и заљубљена, али та љубав није била могућа јер је Кристијан већ имао жену.
Легија поручио Морини да ће га робијашије*ати чим стигне. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Један стоти део једног тренинга Кристијана Голубовића
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА