Најновије

OTКРИВЕНА НАЈЧУВАНИЈА ТАЈНА РАТА У УКРАЈИНИ: Ево ко су били снајперисти који су пуцали по цивилима у Кијеву 2014. (ВИДЕО)

Бивши командант украјинске жандармерије, Станислав Шуљак, изјавио је да су у фебруару 2014, у време `евромајдана`, у центру Кијева по људима пуцали снајперисти доведени из иностранства.

Убијали цивиле па оптужили Јануковича (Фото: Јутјуб)

Шуљак је чак открио да су организатори тог „чудовишног злочина“ били садашњи председник Врховне Раде (парламента) Украјине Андреј Парубиј и шеф парламентарног одбора за одбрану и безбедност Сергеј Пашински. Додао је „и још неки“, па наставио: „Велика већина снајпериста  тада су били страни најамници. Иначе, организациона структура мајдана је формирана још од новембра 2013. године“. Претходно је и један од истакнутих „активиста мајдана“ – Владимир венчак – признао да по учесницима протеста није пуцао „режим Виктора Јануковича“. Чак је открио: да се по маси пуцало из хотела „Украјина“ у којем су се налазили Јануковичеви политички противници. Сиријска арапска армија је постигла нови успех код Деир Ез Зора а нову мапу и снимке можете видети ОВДЕ. Извор: Fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Напади снајпером.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА