Најновије

Нуди се за премијера а траже његово хапшење: Карићу је место у затвору?

Након деценије проведене у бекству због оптужнице која га је теретила да је оштетио буџет Србије за 60.милиона евра преко Мобтела, Богољуб Карић је склопио дил и са садашњим режимом и као слободан човек шета по Србији и држи нам предавања о својој успешности и поштењу, саопштава Српски народни покрет Наши.

Богољуб Карић (Фото: Јутјуб)

СНП “Наши” оцењују као скандалозну изјаву Богољуба Карића коју је дао за телевизију Н1, а која гласи: “Ја сам озбиљан човек имам 63 године, ја сам српски Трамп, па нисам ја дете са улице па да купим фабрику за три долара, или да желим да ми власт поклони нешто. Нисам ја из такве породице. Ја нисам ништа приватизовао у овој земљи, све смо из темеља направили сами своје”". СНП Наши поручују Карићуда он не само да није српски Трамп, већ је "криминалац и подгузна мува сваке власти", од Слободана Милошевића па све до сада.

СНП “Наши” кажу да ће се оглашавати се и у будућности поводом оваквих скандалозних изјава једног обичног криминалца, све док не буде процесуиран и кажњен за криминал који је починио. - А предавања о поштењу нека слободно сачува за затворске колеге са којима буде делио ћелију - поручују из СНП Наши Богољубу Карићу.  Који Вучићев политичкипротивник је данас ухапшен сазнајте ОВДЕ. Извор: Oslobodjenje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Боогољуб Карић у емисији "Ћирилица".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА