Најновије

ШЕШЕЉ ПРОЗВАО ПРЕДСЕДНИКА: Вучић се већ здравио са много већим злочинцима од Харадинаја (ВИДЕО)

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ тврди да се против Српске радикалне странке води оркестрирана кампања, у којој се српски радикални оптужују да се нису изјаснили поводом уласка српских посланика у власт, сепаратистичку власт на Косову и Метохији, односно о учешћу српских представника у формирању „Харадинајеве владе“. Шешељ је на конференцији за медије подсетио да се СРС већ сутрадан издала врло оштро саопштење.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Он је истакао да је Српска радикална странка против преговарачког процеса који се води под окриљем Европске уније, јер је тај преговарачки процес антисрпски по свом карактеру. На конференцији је напоменуто да је Српска радикална странка била категорички против оба пакета Бриселских споразума. Српски радикали сматрају да су ти споразуми противуставни и нападали су Уставни суд што није хтео да се изјасни о уставности тих споразума, називајући их политичким. - Уосталом, није највећи проблем што ће се српски државници руковати са Харадинајем ускоро. Ако је Вучић могао да се са много већим ратним злочинцима рукује, као што су Бил Клинтон и Тони Блер, онда му то некако дође и логично на крају. Много су већи злочинци Бил Клинтон и Тони Блер - рекао је он, Шешљ тврди да је ова кампања смишљена како би СРС смести у орбиту власти и тако им се нанесе политичка штета.

"Српски радикали нису у орбити владајуће партије, у орбити напредњака, у Вучићевој орбити, већ су изразито опозициона политичка партија. Али, не сарађују са Сашом Јанковићем, са Вуком Јеремићем, са Бошком Обрадовићем, са Шутановцем, са Чедомиром Јовановићем, Зораном Живковићем, Ненадом Чанком и осталима, јер су они и даље још гора варијанта од Александра Вучића и Српске напредне странке. То је политичка позиција Српске радикалне странке и ту нашу политичку позицију држимо од почетка – ту никаквих промена нема", рекао је он. „Гласно и јасно саопштавамо оно што су наши ставови: одбрана Српства, одбрана српске земље, одбрана српског народа, што ближи и што чвршћи Савез интеграција са Русијом, одустајање од Европске уније и неподлегање притисцима традиционалних српских непријатеља” – нагласио је Шешељ.  Како је посланица СРС покушала да одржи предавање генералу Делићу о војсци погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Посланик СРС Миљан Дамјановић прети напредњацима.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА