Најновије

СТАМАТОВИЋ ПРОГОВОРИО: Како смо се супроставили СНС батинашима? Не можете са бахатим људима другачије већ да им... (ВИДЕО)

„Рушење Вучића креће из Западне Србије. Западна Србија је увек била на бранику отаџбине у великим ратовима, у кризама; била је некада и још увек је данас. Надам се да ће то у суботу у 16 сати испред Владе Србије, на протесту патриотске опозиције испред Владе Србије разумети Београђани, и да ће нас тај дан масовно подржати, рекао је лидер Здраве Србије Милан Стаматобвић гостујући код Марка Јеремића, заједно са председником Двери Бошком Обрадовићем у емисији „Актуелно”, у продукцији медијск куће „Балкан инфо”.

Mилан Стаматовић (Фото: Јутјуб)

„Једино патриотска опозиција може да сачува позитивне тековине демокртије и патриотизма у Србији у времену када је у току највећа злоупотреба државних институција од стране режима Александра Вучића, коме су највећи савезници српски џелати Харадинај и Тачи. СНС и Александар Вучић све централизују ка Београду, навлачићи гнев Србије на српску престолницу, замаскирајући праву истину да имамо уствари мајмуна у тенку који само што није бацио граната, за коју нико више не зна где ће да заврши. Зато је наш задатак, патриотске опозиције да то катастрофу спречимо и да пробудимо српски народ и ослободимо га страха”, рекао је Стаматовић и додао: „Ово што ми радимо је борба за слободу. Србија је окупирана не само од стране страних интересних групација и организација, већ и од полумафијашких и мафијшких група које имају директну подршку од владајућег СНС-СПС режима. А ми смо се томе успешно већ супроставили и наставићемо и даље да се супростављамо. У општини Чајетини смо се супроставили СНС батинашима када су хтели да путем насиља натерају народ Златибора да гласа за режим. Којим методама смо се супроставили? Па, истим. Не можете са бахатим људима другачије већ да им покажете зубе. Пар пута су претукли наше одборника, па смо се саморганизовали. Ја сам био на челу тог отпора јер нисам хтео да дозволим да наш одборник или гласач добија батине, а да нема заштиту. Сваки пут када су били нападнути наши људи ја сам одмах био ту: били смо заједно и у полицији, и у дому здравља и у медијима. Показали смо свима тада да СНС шири панику и страх. Тај палцер отпора против бахатости режима ћемо проширити и по читавој Србији показујући народу да нема разлога да се плаши, да треба да уђу у институције и медије да храбро кажу истину и заштите себе и своје најближе од терора режима„, указао је у емисији Стаматовић. Зашто је Вучић застранио у издају, према мишљењу аналитичара, сазнајте ОВДЕ. Извор: Srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Двери против ТВ Пинк
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА