Најновије

МИХАЈЛОВИЋ: Најближи сам председников сарадник и планирам да то останем

БЕОГРАД - Министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић истакла је данас да је лојалан члан СНС, али да ће се увек борити за све што је исправно.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Она је, одговарајући на питање како коментарише изјаву страначког колеге Владимира Ђукановић да треба да поднесе оставку и да ли је то његов лични став или став странке, истакла да пре свега поштује своју странку, да је чланица Председништва СНС и да је на предлог своје странке и њеног лидера, председника Србије, потпредседница у Влади и министарка.
"Ја сам председников најближи сарадник и планирам да то и останем. Али ћу се увек борити за све што је исправно. Трпећу можда нападе због тога, али то је природно ако желите да идете напред", нагласила је Михајловић.
Истакла је да се на томе завршава свака њена полемика са било којим чланом СНС, и да не жели преко медија да то чини, већ да постоје места где је могуће причати.
Истовремено је додала да ово није први пут да је критикована.

Важно да Енергопројект испуњава своје обавезе

Потпредседница Владе и министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић оценила је данас да је једино важно, након промене у власничкој структури "Енергопројекта", да та фирма испуњава своје обавезе на време.
Она је, на конференцији за штампу поводом слетања првог авиона на линији Београд-Пекинг, преко Прага, истакла да је "Енергопројект" веома важна грађевинска компанија, која се данас налази на готово свим важним инфраструктурним пројектима у земљи.
На питање због чега се Влада није оглашавала у току продаје акција "Енергопројекта" и како коментарише што је један од купаца фирма регистрована у Швајцарској, те ко је нови партнер државе која држи велики удео у "Енергопројекту", Михајловић је истакла да њу као министарку занима само да је та компанија стабилна, да обавља послове, и да уговоре које је потписао ради на време и тачно.
Према њеним речима то за сада тако и функционише.
Најавила је да ће се обавити разговори о томе који су наредни кораци и уједно похвалила председника новог Надзорног одбора.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Зорана Михајловић: Нема сукоба у Влади
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА