Најновије

Лукас претукао Соњу, па побегао у Швајцарску?!

Фолкер Александар Вуксановић, познатији као Аца Лукас, физички је насрнуо данас на своју бившу супругу Соњу Вуксановић.

Лукас и Соња (Фото: Јутјуб)

Инцидент се догодио у стану у ком Соња живи, нешто пре 18 часова, а свему је претходила свађа двоје супружника. Лукас је након напада на Соњу отишао на аеродром, одакле је отишао у Швајцарску, где има концерт.
Нико тачно не зна шта се догађало иза затворених врата, али је Соња у једном тренутку позвала полицију и пријавила да ју је Лукас тукао.
- Соња је рекла да је Лукас дошао код ње и да су се посвађали након чега је он њу наводно ударио у главу. Полиција је одмах отишла на лице места, али она није имала видљивих повреда по глави, већ је показала само модрицу на нози - тврди добро обавештен извор.
Соња је у први мах одбила да оде код лекара и сними главу, већ је рекла да ће прегледе обавити накнадно.
Певач се наводно након напада запутио према аеродрому и отпутовао у Швајцарску где би вечерас требало да има концерт. 
Брак познатог естрадног пара последњих месеци пролази кроз праву "буру". Све је почело када је у јавност доспела информација да је Соња преварила популарног певача са легендарним кошаркашем Марком Јарићем. Након тога, Лукас је упловио у везу са Браниславом Пашајлијом, међутим романса је трајала само месец дана. Певач је тада рекао да је у згодној Лозничанки пронашао све што је у жени тражио, водио ју је на своје наступе, али је одлучио да све преко ноћи прекине јер је од блиског пријатеља сазнао да ће му супруг Браниславе Пашајлије доћи главе.
Након раскида са Пашајлијом деловало је да ће се Соња и Аца помирити. Недавно се Соња хвалила и да јој Лукас купује скупе поклоне, али је одмах потом разгласила да до помирења неће доћи, већ да се труде да остану добри пријатељи због ћерке Викторије.
- Због огромне љубави коју осећамо према Викторији, радим на томе да са Ацом одржим пријатељски однос. Учим се да се издигнем изнад ситуације. Ја сам због своје ћерке на то спремна. Увек ће нас везивати емоције и то је нормално јер имамо Викторију. О помирењу нема речи - рекла је Соња недавно.
Подсетимо, Лукас је половином јуна претукао Милана Лучића, фоторепортера београдског дневног листа, који је након батина које је добио завршио у Ургентном центру!
Лучић је тада испричао да је био на терену са новинаром са намером да фотографише неку другу личност и да није знао да Лукас живи у близини места на којем су се налазили. Када су видели да популарни певач долази, новинар је предложио Лучићу да га фотографише, након чега је Лукас крвнички насрнуо на њега.
Дан након тог инцидента Лукас је рекао да му је жао што Лучића није бруталније претукао.
Прочитајте ОВДЕ шта су рекли родитељи бебе која улази у ријалити "Задруга"?
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Аца бриљира када је у питању неотесано понашање према медијима, с којима је у љубави, ал онда када му то одговара...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА