Најновије

НЕ СМЕТЕ СЕ ПОИГРАВАТИ СА РУСИЈОМ: Шешељ испрозивао Вучића, Брнабићку и Дачића и затражио заоштравање односа са Хрватском! (ВИДЕО)

Председник посланичке групе Српске радикалне странке Војислав Шешељ поставио је данас два питања представницима Владе Србије.

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Обраћајући се председнику и премијеру Србије, Шешељ је инсистирао на додељивању дипломатског статуса Хуманитарном центру у Нишу. - То је заиста постало скандалозно. Мора се под хитно донети та одлука, рекао је Шешељ и додао да стрепи да од тога директно зависи и договорена испорука руског наоружања.  - Не смемо се поигравати са Русијом, рекао је Шешељ и додао да Русија нас обасипа пријатељством и да ми на исти начин морамо узвратити, нарочито у питањима деликатним за нашу спољну политику. Обраћајући се шефу српске дипломатије Ивици Дачићу, Шешељ је говорио о пресуди Драгану Васиљковићу, за кога хрватски суд, према Шешељевим речима, није пронашао нити један доказ који потврђује кривицу. Шешељ је говорио о томе шта би српска дипломатија требало да уради поводом срамне пресуде, а осврнуо се и на питање границе на Дунаву, али и захтева за Хрватске за ратну одштету од 44 милијарде евра, коју Хрватска планира да потражује од Србије. - Морамо под хитно заоштрити односе са Хрватском, нагласио је Шешељ. "Стиже Шојгу, а вероватно и мигови", рекао је данас Ивица Дачић. Прочитајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА