Најновије

СОФИЈА ГРАН-ПРИ: Ани Спасојевић прва награда (ВИДЕО)

У Националном дому културе у Софији, Бугарска, одржан је познати музички фестивал "Софија гранд-при" на ком је учествовала и наша представница Ана Спасојевић, из Зворника. У нимало лакој конкуренцији која броји 24 такмичара година између 12 и 14 Ана је освојила прво место за песму на домаћем језику.

Aна на сцени у Софији (Фото: Јутјуб)

- Осећам се лијепо, први такмичарски дан сам певала ’’Меланхолију’’ од Јелене Томашевић, а други такмичарски дан ’’Карусо’’ Паула Селинг.Конкуренција је била јака, било је доста добрих такмичара и задовољна сам првим местом - каже Ана. Међународни жири који је био састављен од неколико стручњака из земаља Европе. Ана је за зворнички портал "Ас инфо" испричала како се спрема за такмичења.
- Највећи део часова вежбам сама али је свакако потребан рад са професорима. Највише часове имам код Мадам Пиано, бар контолни час пред неке битније наступе. Овај успех даје ми додатни подстрек да наставим да вежбам певање и свирање на клавиру које учим у ОШ музичкој школи ’’Војин Комадина’’ у Зворнику. Извор: Аsinfo.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА