Најновије

ПРЕД ЊЕГОВИМ ПРОРОЧАНСТВОМ ДРХТИ СВЕТ: Ево шта је Нострадамус видео за 2017. годину!

Почетком године објављена су пророчанства која је прорекао најпознатији пророк икад, Нострадамус. Његова књига "Пророчанства" написана је у стиховима, а сваки катрен предвиђа неки догађај из будућности.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Међу њима су и они из 2017. године, а неки верују да је пророк предвидео и победу Доналда Трампа на америчким председничким изборима.
 
Ово су још нека његова предвиђања за ову годину.

Поплаве и суша 

Дуга неће бити виђена 40 година. Идућих 40 година биће виђена сваки дан. Суве земље ће бити све више, а и великих поплава кад дуга буде виђена.

Битка у сутон

Не тако дуго, пре него што сунце изађе, битка ће започети. Велика ће нација бити несигурна. Морска лука неће дати одговор, мост и гроб ће бити у страним земљама.

Мали одмор на Земљи

Пошасти угашене, свет ће постати мањи, дуго ће земље бити настањене у миру. Људи ће сигурније путовати кроз небо преко земље и мора, али онда ће ратови поновно започети.

Краљевски скандал

Писма су пронађена у краљевској шкрињи без потписа и имена аутора. Превара ће прикрити понуде тако да не сазнају ко је љубавник.

Необична верзија животињске фарме

Лисица ће бити изабрана, а да не изговори ниједну реч, глумећи светост у јавности након чега ће из ничега постати тиранин, стављајући ногу на грло највећим људима.

Ослабљени запад

Двапут постављен и двапут оборени исток такође ће ослабити запад. Његов противник, након неколико битака прогоњен морем, пашће у време преке потребе.
Прочитајте ОВДЕ какву су то шокантну тврдњу изнели руски научници, а тиче се Тесле и астероида?
Извор: Србијаданас/Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте још пророчанстава.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА