Најновије

У ДУБРОВНИК УПЛОВИО ПРВИ СЕКС КРУЗЕР: Собе за оргије, секс вечери, голи свингери на броду....(ФОТО)

Први светски секс крузер је кренуо на крстарење Јадраном 26. септембра, а петак ујутру је био у Дубровнику. Прочитајте искуства путника, шта кажу о боравку на секс крузеру.

Илустрација (Фото: Pixabay.com)

Око 700 гостију који су се искрцавали у старом порту како би разгледали град, а међу њима је и симпатичан брачни пар средњих година из САД-а, који је за "Дубровачки дневник" испричао своја позитивна искуства на броду "Azamara Quest".
"Лепо нам је и јако је узбудљиво. Људи су пријатељски расположени и пуно су приступачнији на броду. Плус је што нема деце, па можемо итекако да се одморимо и опустимо. Често путујемо крузерима и кад се некоме обратимо у лифту, људи се обично уплаше. Овде то није случај. Овде људи желе да те упознају", рекао је мушкарац.
Ово је прво крстарење брода који је назван "секс крузером", али слични бродови су већ упловљавали у Дубровник. Наиме, 2015. године је упловио брод који је довео парове који воле свингерај и том приликом је једна од путница изјавила како се на броду, између осталог, и групно моле.
"Не знам шта су они тамо радили, али да, бројни људи који путују оваквим крузерима су религиозни. Али, то није чудно. И религиозни људи имају секс, у противном не бисмо имали децу", прокоментирао је Американац, који је са својом супругом први пут у Дубровнику.
Организатори крстарења својим гостима гарантују заштиту идентитета и потпуну приватност, а свакако је чувају и сами путници. Ипак, неки детаљи су познати. Парови тако своје дане и ноћи на првом секс крузеру проводе уживајући у различитим еротским перформансима, радионицама за парове и тематским вечерима. Сав забавни програм је провокативан и базира се на сексу, а брод је опремљен и собама за различите еротске игрице, оргије и секс. Такође, предвиђене су и собе искључиво за парове који желе да се одвоје и уживају у интими.
Што се тематских вечери тиче, првог дана крстарења је одржано секси вече, у којој су се парови забављали одевени у морнарске костиме. Друге вечери је предвиђен "sexy scrabbleеxy", игра речи у којој гости пуно размишљају, а уједно и уживају одевени у боксерице, танге и високе потпетице, како налаже дрес код. За синоћ је предвиђено еротско вече у којем су парови били одевени у своје омиљене суперхероје.
У Дубровнику су имали задатак да импресионирају одевени у само три комада одеће. За жене дрес код предвиђа покривање брадавица, танге и високе потпетице, а за мушкарце боксерице, трегере и кравату.
Осим наведених, предвиђене су још три тематске вечери: тема једне вечери је тенис, друге светлећи ефекти, док се треће вечери ужива под маскама.
Већина парова који путују наведеним крузером су приступачне, пристојне, уредне особе средњих година, супротно стереотипима како секс крузерима путују младе, силиконске плавуше или набилдовани мушкарци. То су обични људи попут оних с којима се свакодневно сусрећете и разговарате на улици, на шалтерима, у продавницама.
Током осмодневног путовања секс крузер је, осим Дубровника, обишао Равену, Сплит, Задар, Копер, а 29. септембра се вратио у Венецију. Организатор необичног крстарења је мексичка компанија "Ориџинал груп" а цена овог путовања креће се од 2.883 долара до 10.996 долара по особи.
Прочитајте ОВДЕ какве порно филмове највише гледају Српкиње?
Извор: dubrovacki dnevnik/Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Маца Дискреција прича своје искуство у свингер клубу и мувању са девојкама.

Бонус видео

Свингери у Србији.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА