Најновије

Ово сигурно нисте знали: 8 занимљивих чињеница о сексу

Откријте најновије статистичке податке везане за секс који ће вас сигурно изненадити.

Илустрација (Фото:beeg.com)

Историја вибратора

Вибратори су оригинално настали у XИX веку и служили су како би спречили "хистерију" код жена. Какогод, ми вам не преоручујемо да испитате ову теорију тако што ћете жени узети вибратор и видели да ли је хистерична или не. То је превише опасно.

Количина сперме

Здрав мушкарац у просеку произведе око 300 милиона сперматозоида у само једној кашици семене течности. Потребан је само један "пливач" да би се оплодила јајна ћелија, а истраживања су показала да тај сперматозоид може да живи у телу жене наредних седам дана.

Након секса

Заборавите на нежна мажења након секса! Према тврдњама бројних испитивања, 36 процената људи млађих од 35 година након секса проверава своје Фејсбук и Твитер странице. На срећу, не постављају никакве слике.

Ко има више секса

Да ли и ви мислите да мушкарци имају више секса од жена? Грешка! Према подацима магазина Менс Фитнес, жене имају 17 процената учесталије сексуалне односе од просечних мушкараца. Напред девојке!

Трајање оргазма

Иако на први поглед изгледа да мушкарци имају сву пажњу, међутим када је реч о климаксу жене су те које се последње смеју. Просечан женски оргазам траје 20 секунди, што је за 14 секунди дуже од оног мушког.

Добро здравље

Оргазми су изузетно здрави за људски организам. Смањују ризик од срчаних болести, спречавају срчани удар, умањују шансе од добијања канцера и чак су лек за депресивна стања. Зато уживајте у сексу и будите срећни.

Вежба

Секс можемо рачунати и као вид тренинга. Током 30 минута секса људи у просеку потроше чак 200 калорија.

Природан лек

Секс је десет пута ефикаснији од Валијума; лека који је намењен лечењу анксиозних и депресивних поремећаја. Због чега људи воле секс у троје прочитајте ОВДЕ.
Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Два секса у исто време у ријалитију "Парови"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА