Најновије

РУСКА СИЛА СА НЕБА: СУ-34 и СУ-35 наносе страшне губитке терористима у Сирији! (ВИДЕО)

Авиони Су-34 и Су-35 Ваздушно-космичких снага Русије уништавају нове циљеве у Сирији, не дозвољавајући милитантима да се прегрупишу, саопштило је Министарство одбране Русије.

Терористи у проблемима (Фото: Јутјуб)

Како наводи командант руских група у Сирији, генерал-пуковник Сергеј Суровикин, Ваздушно-космичке снаге Русије су извеле 329 напада на милитанте терористичке организације ИД-а у подручју Акербата и уништиле су 27 јединице оклопне технике и 48 возила са инсталираним тешким митраљезима. Убијено је преко 1.000 терориста.
У војном ресору су навели да су за две недеље руски авиони у Сирији извели 1417 борбених налета и извели 1.687 напада на објекте милитаната.
Начелник Главне управе Генералштаба Русије Сергеј Рудској је изјавио да је сиријска војска завршила са ликвидацијом милитаната у подручју града Акербата. Војска је поделила милитанте на три прстена и сада етапно завршава њихову ликвидацију.
Операција против милитаната ИД-а и Нусра фронта у Сирији ће трајати до њиховог потпуног уништења. Рудској је објаснио да су припадници ИД-а у Акербату изградили практично још један град под земљом. Тамо су били поставили своју одбрану и нагомилали залихе оружја и муниције. Погледајте ОВДЕ даље задатке САА у бици за Деир ез Зор. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако руски пилот изводи кобра маневар:

Бонус видео

Ово је све што треба да знате о СУ-35:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА